نوشته شده توسط : رزمنده
بلندگوی جاسبی در مجلس کیست؟

 

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور عباس‌پور را بلندگوی جاسبی در مجلس نامید و تاکید کرد: مجلس باید به حداقل‌ترین خواسته دانشجویان که همان تغییر رئیس کمیسون آموزش مجلس است جامه عمل بپوشاند.

محمد همت مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه جایگاه عباسپور به عنوان رئیس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی جایگاهی تخصصی است، تصریح کرد: قطعاً کسی که در این جایگاه قرار می‌گیرد باید نگاه کارشناسانه و علمی به مسائل آموزشی و تحقیقاتی کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: سیاست‌زدگی و داشتن نگاه‌های فامیلی و دخیل کردن سلائق شخصی در جایگاه رئیس کمیسیون آموزش مجلس، مناسب برای تغییر و تحول اساسی در نظام آموزشی کشور نیست.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خاطرنشان کرد: ایشان به اسم اصولگرایی وارد مجلس شده‌اند، اما جهت‌گیری‌های وی نسبتی با جریان اصولگرایی ندارد.

همت با اشاره به نقش و نسبت بعضی افراد در دانشگاه آزاد در جریان فتنه تاکید کرد: رئیس کمیسیون آموزش مجلس نباید مدافع تمام قد دانشگاه آزاد و بلندگوی آقای جاسبی در خانه ملت باشد.

وی در ادامه اضافه کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که نسبت‌های فامیلی عباسپور موجب شده است که طرح‌هایی مانند وقف اموال دانشگاه آزاد در مجلس تصویب شود و دفاع و حمایت قاطعانه عباسپور را نیز به همراه داشته باشد.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد:‌ عملکرد رئیس کمیسیون آموزش نه تنها موجب پیشبرد نظام آموزشی و علمی کشور نشده بلکه موجب افت و عقب‌گرد و حاشیه‌سازی برای این کمیسیون شده است.

همت در پایان تصریح کرد: ‌انتظار ما از مجلس این است که به حداقل‌ترین انتظار دانشجویان و جنبش دانشجویی که همان "تغییر رئیس کمیسیون آموزش و انتخاب شخص دیگری با نگاه تخصصی، علمی و دغدغه‌مند در راس این کمیسیون " است، جامه عمل پوشانده تا بار دیگر مسائل آموزشی و علمی کشور در راس اهداف این کمیسیون قرار بگیرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
افشای نحوه جاسوس‌پروری و آموزش های تروریستی

 

در روزهای آینده، فیلمی از شبکه اول سیما پخش خواهد شد که از راز طراحی پیچیده اطلاعاتی امنیتی موساد برای جذب جاسوس و اقدامات تروریستی پرده برمی‌دارد.

 مستند «برای جاسوسی» که توسط گروه مستند شبکه اول سیما با همکاری ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در دو بخش حدود سی دقیقه‌ای ساخته شده، قرار است در شب‌های پایانی هفته جاری از شبکه اول سیما پخش شود.

این مستند تکان‌دهنده و جنجالی، به تشکیلات عظیم و امنیتی سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل می‌پردازد که زیر پوشش یک بنیاد به ظاهر بشردوستانه بین‌المللی فعالیت می‌کند.

«به دنیا آمده برای آزادی»، نام بنیادی به ظاهر بشردوستانه بین‌المللی است که با طراحی موساد و عوامل این تشکیلات ضدبشری و ضدانسانی به اجرا درآمده و هدفش، فریب جوانان جهان اسلام، به ویژه ایران و کشاندن آنان به ورطه جاسوسی است.

این بنیاد که به ظاهر برای یافتن اطلاعات درباره وضعیت سربازان ناپدیدشده رژیم اسرائیل، به ویژه «رون آراد» ایجاد شده، درواقع به کار جذب جاسوس و جاسوس‌پروری و تربیت تروریست مشغول است که از جمله مهمترین کارهای آن، می‌توان به جذب و آموزش عامل اصلی ترور دانشمند شهید کشورمان، مسعود علیمحمدی اشاره کرد.

موساد برای طمع انداختن و فریب طعمه‌های خود و جذب آنان، مبلغ ده میلیون دلار جایزه تعیین کرده که در ظاهر برای ارایه اطلاعات درباره «رون آراد» پرداخته خواهد شد، ولی درواقع نه جایزه‌ای در کار است و نه رون آرادی، بلکه هدف اصلی که همان مجبور به همکاری کردن فریب‌خوردگان با موساد است، محقق می‌شود؛ «رون آراد» کمک خلبان ناپدیدشده اسرائیلی است که بیش از بیست سال پیش، در حالی که به بمباران مناطق جنوبی لبنان مشغول بود، هواپیمایش سقوط کرد.

در این زمینه، یک منبع آگاه به خبرنگار «تابناک» گفت: مجید جمالی فشی که یکی از عوامل اصلی ترور شهید علیمحمدی است، از راه دام‌هایی همچون بنیاد «به دنیا آمده برای آزادی» فریب موساد را خورده و گرفتار شده که سرانجام نیز به عنوان مزدور صهیونیسم، نقشه آنها را به اجرا درآورده است.

گفتنی است، این فیلم افزون بر افشای طراحی این تشکیلات جاسوسی با پخش اعترافاتی، پشت پرده طراحی پیچیده و دقیق آن را نیز آشکار می‌کند و در این فیلم همچنین تصاویری از اعترافات چند نفر از عوامل فریب‌خورده و مرتبط با این بنیاد صهیونیستی وابسته به موساد و نیز مصاحبه‌هایی با چند کارشناس مطرح از جمله مصطفی دیرانی، یکی از مسئولان سابق جنبش امل در لبنان پخش خواهد شد.


 



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

هاشمی رودربایستی را کنار بگذارد

 
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس گفت: از آقای هاشمی به عنوان یکی از شخصیت‌های درون نظام این گونه انتظار می‌رود که رودربایستی با پیاده‌نظام‌های جریان فتنه را کنار گذاشته و با صراحت علیه آنها موضع‌گیری کند.

 

 

 

 

 

 

حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، به بیانیه اخیر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی به مناسبت قیام 19 دی اشاره کرد و اظهارداشت: اظهارات هاشمی در خصوص اینکه توطئه علیه روحانیت وجود دارد یک واقعیت است اما نکات دیگری نیز در این زمینه موجود است.وی بر همین اساس به موضوع رشیدی مطلق نویسنده مقاله توهین‌آمیز به امام(ره) با نام اصلی داریوش همایون و وزیر فرهنگ عصر طاغوت که در پیام 19 دی هاشمی‌رفسنجانی نام وی عنوان شده اشاره و تصریح‌کرد: افرادی همچون رشیدی‌مطلق در حال حاضر نیز وجود داشته و در کنار جریان فتنه فعالیت می‌کنند.رئیس فراکسیون روحانیون مجلس در عین حال به استناد آقای هاشمی در خصوص وجود رشیدی‌مطلق‌ها اشاره کرد و افزود: سؤال این است که اگر این افراد به روحانیت اهانت کرده و اکنون در جریان فتنه قرار دارند چرا آقای هاشمی این جریانی که در مقابل نظام ایستاده را محکوم نمی‌کند؟

وی با تأکید بر اینکه قبل از اینکه گفته شود به روحانیت اهانت شده است باید فتنه‌ای را که سال گذشته به اسلام، دین، قرآن، حضرت اباعبدالله‌الحسن«علیه‌السلام»، انقلاب و امام(ره) اهانت کرد و سرنخ آن هم در دست سران فتنه بود محکوم کرد، چراکه این موضوع در اولویت قرار دارد.حجت‌الاسلام رهبر توطئه علیه روحانیت، اسلام و دین را امری انکارناپذیر دانست که نباید یک بعدی به آن نگاه کرد و گفت: نباید اهانت فردی به دیگری قابل پیگیری باشد اما پس از یک سال که به اسلام و مقدسات توهین ‌شد فتنه‌گران محکوم نشده و شناسایی نشوند.وی بر همین اساس انتظار از آقای هاشمی باتجربه 60 ساله را این موضوع دانست که حتماً جریان‌هایی که با نظام، امام(ره)، انقلاب، رهبری و ولایت معارضه داشته و اکنون در خارج لانه کرده‌اند و پیاده‌نظامان آنها در داخل فتنه‌ها را سازماندهی می‌کند، شناخته و علیه آنها موضع‌گیری کند.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس با تأکید بر اینکه آقای هاشمی باید با صراحت، شجاعت، قاطعیت و بدون رودربایستی، موضع‌گیری‌ محکمی را در مقابل این جریان داشته باشد، یادآورشد: متأسفانه این موضع‌گیری در برابر فتنه‌گران از سوی آقای هاشمی صورت نگرفت.‌


 



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

خبرحسینیان ازاسپانسرمالی فتنه آینده

 

رییس فراکسیون انقلاب اسلامی،گفت: با توجه به روند خصوصی سازی و واگذاری بخشی از شرکت ها به افراد حقیقی یا حقوقی حزب کارگزاران، پیش بینی می شود اسپانسر مالی فتنه آینده عوامل این حزب باشند.

روح الله حسینیان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:وزارت اطلاعات با نظارت دقیق بر شیوه واگذاری ها و عدم انحراف آن به سمت عقبه فتنه 88 اسپانسرهای مالی فتنه آینده را فلج خواهد کرد.

وی ادامه داد:زمانی که فتنه ای شکل بگیرد منابع مالی مورد نیاز خود را نیز پیدا می کند همان طور که فتنه 88 را دو منبع داخلی مثل احزاب مشارکت، مجاهدین و کارگزاران و منابع خارجی اتحادیه اروپا و ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تامین کردند.

وی تصریح کرد: طبق تحقیقات به عمل آمده منابع خارجی فتنه از سال 77 تا سال 88 حدود 3 میلیارد و 700 میلیون دلار در راستای شکل گیری و هدایت فتنه براندازی نظام جمهوری اسلامی هزینه کرده اند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر زاکانی مبنی بر اینکه گمانه زنی ها پیرامون اسپانسر مالی فتنه آینده تصریح کرد: با توجه به روند خصوصی سازی و واگذاری بخشی از شرکت ها به افراد حقیقی یا حقوقی حزب کارگزاران پیش بینی می شود اسپانسر مالی فتنه آینده عوامل این حزب باشند.

وی با تاکید بر اینکه وزارت اطلاعات باید نظارت کامل خود را بر واگذاری ها به بخش خصوصی با جدیت پیگیری نماید اظهار داشت: وزارت اطلاعات باید نظارت کامل بر انحراف واگذاری ها به عقبه فتنه افراد حقیقی و حقوقی حزب کارگزاران داشته باشد.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

همگامی توده ای ها با سران فتنه

 

یک سایت خبری متعلق به توده ای ها و چپ های فراری در تحلیلی ضمن تشکر از سرکرده اصلی جریان فتنه ایده های او را قابل قبول و مطابق با کف خواسته ای این گروه منحله دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،جمشید طاهر پور،از تئوریسین های جریان منحله توده طی تحلیلی با سپاس از سرکرده اصلی جریان فتنه، می نویسد: در سخنان اخیر موسوی بارقه ای از نگاهی غیر دینی و غیر ایدئولوژیک به امر اتحاد به چشم می خورد. شاید بتوان آنرا از نخستین نشانه های التیام بخشی به مخالفان سکولار مخالف جمهوری اسلامی دانست.

وی در ادامه نوشته است: بیانیه های موسوی و بیانات کروبی باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرد. صورتبندی این مطالبات بر همه ما آشکار و کم و بیش با حداقل های اپوزسیون ایران در همسویی قرار دارد.

بر اساس این گزارش،طاهرپور در ادامه ضمن تاکید بر تلاش جهت عبور از اسلام و سرنگونی جمهوری اسلامی می نویسد: سکولاریزاسیون یک فرایند است و دموکراتیزه کردن ایران بیرون از فرایند سکولاریزاسیون ناممکن، توهمی و تباهی آور است.

ما هیچ پرده پوشی نمی کنیم که خواهان عبور کشور از حکومت اسلامی و انتخاب نظام سکولار برای ایران هستیم. در پرتو همین نگاه و نظر است که در تلاش هایمان برای گسترش و تحکیم همکاری و اتحاد عمل، شکل بخشیدن به یک نیروی موثر سیاسی در بستر راهبردی سکولار-دموکراتیک را پیگیری می کنیم.

 



:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

اگر یک سیلی دباغ را رهنورد خورده بود ادعای رهبری می‌کرد!

اگر یکی از توگوشی‌هایی که این زن خورده بود، را امثال زهرا رهنورد خورده بودند، تا الان ادعای راهبری انقلاب را می کردند. ادعا می‌کردند با استقامت‌ترین زن تمام اعصار تاریخ بشریت هستند.الحمدلله که یک قطره خون از دماغ اینها نریخت.

به گزارش جهان به نقل از فارس، مجید معلم در دل نوشته‌ای یادآور شد: سوزن های ته گرد را زیر انگشتانش نهادند، چشمان زن بسته بود، جائی را نمی‌دید، ناگهان دستانش را به دیوار کوبیدند، سوزن‌ها از زیر ناخن‌ها تا ته فرو رفتند، درد استخوانهای زن را می‌سوزاند، اما لب از لب نمی‌گشود.

خاموش کردن ته سیگار روی بدن زنها از دوران جنگ ویتنام مد شده بود، آمریکائی‌ها کشف کرده بودند زنان "ویت کنگ "تنها با این شیوه لب به سخن باز می‌کنند، ساواکی‌ها زن را روی تخت خواباندند، پس از فحش‌های تکان دهنده و سرگیجه آور حالا سیگارهای خود را روی بدن او خاموش می‌کردند، بی فایده بود. گویی ساواکی ها باید به دنبال راه دیگری می بودند.

زن دیگر جای سالمی برای شکنجه شدن نداشت دخترانش را آوردند، حالا نوبت آنها بود،راضیه و رضوان۱۳-۱۴ساله بودند، آنقدر آنها را زدند و کوفتند و سوختند که زن دعا می‌کرد دخترکانش زودتر بمیرند، تا اینقدر زجر نکشند، زن اما مگر حرف می‌زد، هرگز.

آن زن مرضیه حدیدچی(دباغ) بود...

حدیدچی خیلی بزرگتر از آن است که چون بنده‌ای در وصفش بکوشد.

اگر یکی از توگوشی‌هایی که این زن خورده بود، را امثال زهرا رهنورد خورده بودند، تا الان ادعای راهبری انقلاب را می کردند. ادعا می‌کردند با استقامت‌ترین زن تمام اعصار تاریخ بشریت هستند.الحمدلله که یک قطره خون از دماغ اینها نریخت.

مرضیه حدیدچی بر اثر عارضه ریوی در بیمارستان خاتم الانبیای(ص) تهران بستری شدی خوب که چه؟ شد که شد.
حالا اگر الناز شاکر دوست بستری می‌شد، یک چیزی، کل سینمای ایران می‌خوابید. شونصدتا نشریه زرد آه و ناله سر می‌دادند.اصلا چرا خودمان را گول بزنیم، همین صدا و سیما یک بساطی راه می انداخت.

ساواک برای آنکه مقاومت این زن را بشکند، آخر کار رفتند دخترانش را آوردند و جلوی چشم مادرشان شروع به دردناکترین شکنجه‌ها بر روی آنها کردند، همه می‌دانیم شکنجه فرزند جلو چشم مادر چقدر وحشتناک است ،اما این کوه صبر لب از لب باز نمی‌کرد(آخر الگویی چون زینب(س) داشت).

کروبی که گوئی دچار بیماری "همه کس به خود تجاوز بینی "شده است، بچه اش توی درگیری‌ها یک کشیده خورد، از همین یک کشیده یک پیراهن عثمانی علیه انقلاب درست کرد که "فارین پالیسی " آخر او را به عنوان یکی از اندیشمندان بزرگ سال انتخاب کرد، انصافا کسی که از یک توگوشی بتواند این‌همه جار و جنجال راه بیندازد، دانشمند است ، حضرت عباسی اندیشمند است.

حدید چی زمانی که مسئول سپاه غرب کشور بود، از افتخاراتش همین بس که به اندازه موهای سر اعظم طالقانی منافق و ضد انقلاب به درک واصل کرده است، اما هیچ‌وقت ادعای ریاست جمهوری نکرده است.

اگر شیرین عبادی به فرض محال یکی از شلاقهایی که حدید چی خورده است، را خورده بود الان با "بان کی مون " سر ریاست سازمان ملل متحد دعوا داشت.

حدیدچی نه باند و دفتر و دستکی دارد، نه صاحب ملک و املاک و باغ و ویلائیست، نه بچه هایش در انگلیس هستند که غصه شان را بخورد نه حتی ادعا دارد، یک آلبوم با امام عکس دارد، نه ادعا دارد روشنفکرترین زن ایران است، حدیدچی فقط یک چیز دارد، عفونت پاهایش که بر اثر کشیده شدن ناخن هایش در زمان شاه (معدوم) هنوز رنجش می‌دهند.همین

من مانده‌ام مسئول برگزیدن چهره‌های ماندگار کیست؟ می‌ترسم آخرش احمد پور مخبر چهره ماندگار شناخته شود، مرضیه حدیدچی نشود.نشد هم نشد، اشکالی ندارد، مرضیه حدید چی همین که یکی از چهره های ماندگار پیش حضرت امام است، برایش کافیست.

اتفاقا الان که فکر می‌کنم، می‌بینم اگر چهره ماندگار نشود، خیلی بهتر است، چون آنوقت مسئولین خیال می‌کنن دینشان را ادا کرده‌اند نسبت به این زینب انقلاب.

خلاصه اینکه حدید چی بستری شده است توی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص). اگر پزشکان خاتم الانبیاء از پس درمانش بر نیامدند، خود خاتم الانبیاء(ص) در بهشت بر داغ‌های کهنه شده دلش مرهم خواهد نهاد...

 



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

وحشت اقلیتی هاازجزییات دیدارباخاتمی
در پي ديدار اخير فراكسيون اقليت با خاتمي و درج خبري در اين باره در روزنامه كيهان با عنوان «نمايندگان ديداركننده با خاتمي چه كساني بودند؟» فراكسيون مذكور روز يكشنبه با تشكيل جلسه اي اضطراري به اين خبر واكنش نشان دادند.

به گزارش كيهان، در نشست فوق برخي از اعضاي فراكسيون اقليت به شدت از انتشار اسامي ديداركنندگان با خاتمي ابراز نگراني كرده و خواستار رازداري تمامي اعضا در اين خصوص شدند.
ترس اين افراد از انتشار اسامي شان بيشتر از جهت واكنش هاي مردمي در حوزه هاي انتخابيه به حاميان سران فتنه است. اقليتي ها معتقدند در صورت افشاي جزئيات ديدار فوق آنها به شدت در شهرهايشان دچار مشكل شده و در انتخابات آتي مجلس نيز كرسي پارلمان را از دست خواهند داد.
بر همين اساس داريوش قنبري نماينده ايلام و سخنگوي فراكسيون اقليت در گفت وگويي تلويحاً به ترس و وحشت اقليتي ها از انتشار جزئيات ديدارشان با خاتمي اذعان كرد.
وي كه با فارس گفت وگو مي كرد بدون آنكه اسامي حاضران در ديدار با خاتمي را اعلام كند اظهار داشت: اعضاي فراكسيون در جلسه روز يكشنبه مباحثي را در مورد برخي انتقادات كه از طرف گروه ها در خصوص ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي صورت گرفت مطرح كرده و تعجب خود را از اين مسأله ابراز داشتند.
قنبري سپس براي كاستن از ميزان انتقادهاي مردمي به توجيه و تفسير اظهارات خاتمي پرداخت و مدعي شد: سخناني كه آقاي خاتمي در ديدار با فراكسيون اقليت مجلس بيان كرد در راستاي قانون اساسي بود و حرفي خلاف قانون از سوي وي مطرح نشد.
اين درحالي است كه خاتمي در ديدار مذكور ضمن حمايت مجدد از اغتشاشگران فتنه ۸۸ به تعيين شرط و شروط براي نظام اسلامي پرداخت.
خاطرنشان مي شود در خبري كه روز يكشنبه در كيهان درج شد تعدادي از اعضاي فراكسيون اقليت اساساً حضور خود در ديدار با خاتمي را منكر شدند اما برخي افراد همچون طاهرخاني (نماينده تاكستان)، محمد مهدي شهرياري (بجنورد) و نصرالله ترابي (شهركرد) از پاسخ صريح در اين باره طفره رفتند.
همچنين ساير اعضاي اقليت نظير محمدرضا تابش (اردكان)، قنبري (ايلام)، سيد حسين هاشمي (ميانه)، پيمان فروزش (زاهدان)، كواكبيان (سمنان)، علي اكبر اولياء (يزد)، سيروس سازدار (مرند و جلفا)، محسني (بندپي)، مويد حسيني صدر (خوي)، اقبال محمدي (مريوان)، محمد مهدي پورفاطمي (دشتستان)، عليرضا محجوب (تهران)، قدرت عليخاني (قزوين)، امين شعباني(سنندج)، عبدالله كعبي(آبادان)، محسن نريمان (بابل) و عبدالجبار كرمي (سنندج) پاسخگوي تلفن هايشان نبودند.
كيهان در روزهاي آتي جزئيات ديگري از ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي منتشر مي سازد.



:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

آقای خاتمی! لطفا جواب بدهید


 

یک منبع آگاه از سیدمحمد خاتمی خواست که مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات تکان دهنده ،شفاف بیان کند.

  از سیدمحمد خاتمی خواست که فارغ از تمامی سناریوهایی که جریان اصلاحات دنبال می کند،مواضع خود را در خصوص اصول انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی را به صورت کاملا شفاف و روشن بیان کند.

وی با بیان اینکه ادعای آقای خاتمی این است که پایبند به نظام و انقلاب می باشد،گفت:آقای خاتمی بهتر است به جای شرط گذاری برای نظام و فرار به جلو صریحا مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات که طی بهمن سال 87 تا اواخر سال 89 درگوشه کنارهای مختلف مطرح شده اعلام کند تا مشخص شود ایشان میزان دلبندی هایشان با انقلاب و نظام و نسبت ایشان با این سخنان چگونه است.
وی با بیان اینکه آقای خاتمی خود قطعا می داننداین سخنان توسط چه کسی بیان شده خواستار موضع گیری شفاف وی نسبت به این سخنان شد.

این منبع آگاه این سخنان را به این شرح اعلام کرد:
- اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف می شود . اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره بر حوزه سیاسی و اجرایی کشور باز گردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایان به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود. با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.
- برای پیروزی در انتخابات نیاز به یک شوک اجتماعی داریم. علاوه بر آن به شوک خارجی هم نیاز داریم.
- ما به هیچ وجه نمی توانیم این انتخابات را بپذیریم ، مگر اینکه هیات تحقیق بی طرف باشد چون اگر می خواستیم بپذیریم می بایست بعد از صحبت های رهبری آنرا قبول می کردیم، حالا که این ریسک را کرده ایم و تا اینجا آمده ایم، خودکشی است اگر آن را بپذیریم و نباید بعد از اعلام شورای نگهبان نتیجه را قبول کنیم.

- باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است، و همین نقطه درست جای فشار وارد کردن است.
- ما باید امشب یک بیانیه بدهیم مبنی بر این باشد که ما این نتیجه را نمی پذیریم و پیشنهاد ابطال انتخابات را مطرح کنیم. ما دیگر نمی توانیم به هیچ دلیلی مردم را در صحنه بیاوریم. چرا دیگر از مردم بخواهیم که رای دهند و باید حرفهایمان را به مردم بزنیم.
- بالاخره نظر مهندس موسوی ابطال انتخابات بود که تحقق نیافت حال بیاید و بگوید این مرحله پایان یافت. ما هم بگوییم ما که گفتیم برای گرفتن حق تان بیائید، منبعد باید حق خودتان را از نظام بگیرید.

- بروید از نظام شکایت کنید از آنها شکایت کنید و یا اطلاعات خودتان را به کمیته ... منتقل کنید.
- ما باید بگوییم خود شورای نگهبان مورد اعتماد نیست.
این منبع آگاه در خاتمه با بیان اینکه نگاهی به این اظهارات کاملا نشان دهنده عبور از نظام،انقلاب اسلامی،قانون اساسی و ارکان مختلف آن می باشد،گفت:به آقای خاتمی پیشنهاد می کنم که صراحتا بگویند آیا این مطالب را قبول دارند یا نه؟.اگر قبول دارند،پس کاملا بازگشت به نظام و حتی تعهد به ماندگاری نظام چندان برای آنان محلی از اعراب ندارد و اگر قبول ندارند،به صراحت بگویند آیا آن گوینده این مطالب می پذیرد که علیه نظام براندازی کرده و حال باید انتظار محاکمه را داشته باشد؟.

 



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: فتنه‌گران خوشحال باشند كه به راحتي در جامعه زندگي مي‌كنند.

 

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: فتنه‌گران خوشحال باشند كه به راحتي در جامعه زندگي مي‌كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدتقي رهبر در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به صحبت‌هاي خاتمي در خصوص بازگشت اصلاح‌طلبان با محوريت وي به جريانات سياسي اظهار داشت: افرادي كه در فتنه حضور داشتند و يا در برابر اين جريان سكوت كردند همان‌قدر كه در جامعه به راحتي زندگي مي‌كنند و راه مي‌روند، خوشحال باشند.


 

وي در خصوص بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سياسي با محوريت خاتمي بيان داشت: اصلاح‌طلبان همانقدر خوشحال باشند كه در اجتماع راه مي‌روند.نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سكوت عده‌اي در دوران انتخابات كه با سكوت خود به نوعي حمايت خود را از جريان فتنه اعلام كردند، افزود: كساني كه سكوت كردند و يا به حمايت از اين جريان پرداختند، ديگر توان بازگشت به عرصه سياسي كشور را ندارند و چنين امري نيز پذيرفتني نيست.



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

یک منبع آگاه از سیدمحمد خاتمی خواست که مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات تکان دهنده ،شفاف بیان کند. یک منبع آگاه در گفتگو با «جوان آنلاین» از سیدمحمد خاتمی خواست که فارغ از تمامی سناریوهایی که جریان اصلاحات دنبال می کند،مواضع خود را در خصوص اصول انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی را به صورت کاملا شفاف و روشن بیان کند.
 


وی با بیان اینکه ادعای آقای خاتمی این است که پایبند به نظام و انقلاب می باشد،گفت:آقای خاتمی بهتر است به جای شرط گذاری برای نظام و فرار به جلو صریحا مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات که طی بهمن سال 87 تا اواخر سال 89 درگوشه کنارهای مختلف مطرح شده اعلام کند تا مشخص شود ایشان میزان دلبندی هایشان با انقلاب و نظام و نسبت ایشان با این سخنان چگونه است.
وی با بیان اینکه آقای خاتمی خود قطعا می داننداین سخنان توسط چه کسی بیان شده خواستار موضع گیری شفاف وی نسبت به این سخنان شد.

این منبع آگاه این سخنان را به این شرح اعلام کرد:
- اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف می شود . اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره بر حوزه سیاسی و اجرایی کشور باز گردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایان به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود. با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.
- برای پیروزی در انتخابات نیاز به یک شوک اجتماعی داریم. علاوه بر آن به شوک خارجی هم نیاز داریم.
- ما به هیچ وجه نمی توانیم این انتخابات را بپذیریم ، مگر اینکه هیات تحقیق بی طرف باشد چون اگر می خواستیم بپذیریم می بایست بعد از صحبت های رهبری آنرا قبول می کردیم، حالا که این ریسک را کرده ایم و تا اینجا آمده ایم، خودکشی است اگر آن را بپذیریم و نباید بعد از اعلام شورای نگهبان نتیجه را قبول کنیم.

- باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است، و همین نقطه درست جای فشار وارد کردن است.
- ما باید امشب یک بیانیه بدهیم مبنی بر این باشد که ما این نتیجه را نمی پذیریم و پیشنهاد ابطال انتخابات را مطرح کنیم. ما دیگر نمی توانیم به هیچ دلیلی مردم را در صحنه بیاوریم. چرا دیگر از مردم بخواهیم که رای دهند و باید حرفهایمان را به مردم بزنیم.
- بالاخره نظر مهندس موسوی ابطال انتخابات بود که تحقق نیافت حال بیاید و بگوید این مرحله پایان یافت. ما هم بگوییم ما که گفتیم برای گرفتن حق تان بیائید، منبعد باید حق خودتان را از نظام بگیرید.

- بروید از نظام شکایت کنید از آنها شکایت کنید و یا اطلاعات خودتان را به کمیته ... منتقل کنید.
- ما باید بگوییم خود شورای نگهبان مورد اعتماد نیست.
این منبع آگاه در خاتمه با بیان اینکه نگاهی به این اظهارات کاملا نشان دهنده عبور از نظام،انقلاب اسلامی،قانون اساسی و ارکان مختلف آن می باشد،گفت:به آقای خاتمی پیشنهاد می کنم که صراحتا بگویند آیا این مطالب را قبول دارند یا نه؟.اگر قبول دارند،پس کاملا بازگشت به نظام و حتی تعهد به ماندگاری نظام چندان برای آنان محلی از اعراب ندارد و اگر قبول ندارند،به صراحت بگویند آیا آن گوینده این مطالب می پذیرد که علیه نظام براندازی کرده و حال باید انتظار محاکمه را داشته باشد؟.

 



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

دستگیری 24 عضو گروهک تروریستی پژاک در منزل لطیفی


 

پاسخي به اظهارات اخير خاتمي انتخابات آزاد و سالم!
سالگرد 9 دي در سراسر كشور با حضور با شكوه مردم به منظور بازخواني فتنه برگزار شد. يكي از مطالبات كليدي مردم مجازات سران فتنه و برخورد قاطع با فتنه انگيزان است. دادستان تهران در نماز جمعه هفته گذشته در پاسخ به اين مطالبه مردمي نويد داد؛ "محاكمه قطعي است".
در حالي كه فضاي كشور مملو از انزجار و تنفر از سران فتنه است برخي از نمايندگان مجلس با بي‌اعتنايي به افكار عمومي با آقاي سيد محمد خاتمي ديدار كردند.
خاتمي در اين ديدار بي‌مهري‌هاي خود به مردم و نظام و انقلاب را تكرار كرده و علي‌رغم اينكه مي‌خواهد تلويحا بگويد با موسوي و كروبي تفاوت ديدگاه دارد اما حرف‌هاي همان‌ها را به نوعي ترجمه و تحويل جمع ياد شده داده است.

خاتمي با اشاره به انتخابات آينده مجلس سه شرط را براي حضور در اين انتخابات از سوي كساني كه به زعم او افكار آنها را نمايندگي مي‌كند، مطرح كرده است:
1- فراهم كردن انتخابات آزاد و سالم
2- پايبندي همگان و بخصوص مسئولان به قانون اساسي
3- آزادي زندانيان و ايجاد فضاي آزاد براي احزاب و گروه‌ها
الف- آيا آقاي خاتمي و دوستانشان به انتخابات آزاد و سالم اعتقاد دارند؟ انتخابات آزاد چيست؟ انتخابات سالم كدام است؟ آقاي خاتمي و دوستانشان در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري پاي مداخله بيگانگان را به رقابت‌هاي سياسي انتخاباتي باز كردند.
دوستان خاتمي رسما حمايت‌هاي خارجي و بويژه حمايت‌هاي رهبران دولت‌هاي اروپايي را پذيرفتند. خاتمي وزير ارشاد خود را به همراه تعدادي از روزنامه‌نگاراني كه در دوران اصلاحات مشي آنها اهانت به مقدسات مردم و نظام و مقدسات ديني بود به لندن فرستاد تا حلقه "لندن" را در اتصال با حلقه "واشنگتن" براي ايجاد يك سامانه رسانه‌اي عليه ملت ايران تجهيز و تمهيد كند!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه او و دوستانش به راحتي سرسپردگي به اجانب را بپذيرند و حمايت‌هاي آنها را جلب كنند؟
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه اجازه دهد آمريكايي‌ها ميليون‌ها دلار بودجه در كنگره خود براي كمك به اصلاح طلبان و پيروزي آنها در انتخابات هزينه كنند و اجازه ندهند احدي در ايران به آنها اعتراض كند؟!


آيا منظور از انتخابات آزاد از ديدگاه آقاي خاتمي اين است كه منافقين و سلطنت طلب‌ها و ماركسيست‌ها را با "رنگ سبز" به
اصلاح طلبان داخلي وصل كنند و با دادن علامت، آنها را به عنوان پشتوانه راي خود ولو اندك به حساب آورند؟!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه هر دروغ و تهمت و افترايي را به نامزد رقيب نسبت دهند و او را هزاران بار در اردوكشي‌‌هاي خياباني و با اهانت به وي، "ديكتاتور" خطاب كنند؟!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه اگر راي نياوردند فرمان شورش بر جمهوريت نظام و ريختن به خيابان‌ها را صادر كنند و احدي هم جرات نكند بگويد بالاي چشم شما ابروست؟!
ممكن است آقاي خاتمي بگويد منظور ما از انتخابات آزاد اينها نيست.
سئوال ما اين است كه پس اين همه افعال زشت، ضد اسلامي، ضد اخلاقي وضد انساني و ضد انقلاب از جانب چه كساني در اين يك سال پس از انتخابات صادر شد؟ ايشان اگر با اين اعمال مخالف بودند چرا يك بار براي رد گم كني و تبرئه خود ولو به صورت صوري اين اقدامات را محكوم نكردند؟

انتخابات سالم از نظر آقاي خاتمي چيست؟
قانون اساسي ساز و كار و مكانيسم آن را مشخص كرده است. چه كساني خارج از ساز و كار قانون اساسي مي‌خواهند انتخابات برگزار كنند؟ بيش از نيم ميليون نفر انسان مومن و صادق در سراسر كشور بيش از سه دهه است كه به عنوان مجري و ناظر بر انتخابات بدون كمترين چشمداشتي خدمت مي‌كنند. آنها دين خود را براي دنياي ديگري نخواهند فروخت. كما اينكه در دوم خرداد 76 با آنكه هيچ كس احتمال نمي‌داد آقاي خاتمي راي بياورد همين جمعيت صادق مجري و ناظر اداي امانت كردند و خاتمي را به عنوان پيروز انتخابات اعلام كردند. طرف مقابل هم بدون كمترين اعتراض پذيرفت و حتي به منتخب ملت تبريك گفت.
اما چرا همين‌هايي كه مطالبه انتخابات آزاد و سالم را دارند نمي‌خواهند راي ملت را در انتخابات رياست جمهوري دوره نهم و دهم به رسميت بشناسند و آن را با بمب "دروغ تقلب" آلودند؟!
وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست سلامت اخلاقي و ديني يك جمعيت نيم ميليون نفري را در حفظ امانت راي مردم بپذيرد، وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست سلامت اخلاقي و ديني 6 فقيه شوراي نگهبان و 6 حقوقدان منتخب مجلس در اين شورا را به رسميت بشناسد، وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست راي تنفيذ ولايت فقيه را كه مشروعيت نظام به آن بسته است بپذيرد و راي جناب راسموسن دبير كل ناتو و جرج سوروس يهودي برايش حجت است، چگونه مي‌توان به برگزاري يك انتخابات آزاد با حضور كساني كه آقاي خاتمي مدعي است آنها را نمايندگي مي‌كند اميدوار بود؟
آقاي خاتمي و دوستانش سلامت و آزاد بودن انتخابات را با مداخله بيگانگان مورد تهديد قرار داده‌اند و اكنون مدعي هستند كه انتخابات، سالم و آزاد نبوده است. اين يعني فرار به جلو، ان‌شاء‌الله روزي كه دادگاه عادلانه تشكيل شود او و دوستانش بايد از خود در اين زمينه دفاع كنند اكنون كه در افكار عمومي آنها محاكمه شده‌اند و پاسخي هم ندارند قطعا فردا هم پاسخي نخواهند داشت.


ب- آقاي خاتمي از پايبندي به قانون اساسي به عنوان دومين شرط حضور در انتخابات ياد مي‌كند.
آقاي خاتمي و دوستانشان كجا به اصول قانون اساسي پايبند بودند؟ طي يك سال گذشته همپيمانان آقاي خاتمي در شورش‌هاي خياباني به امام خميني(ره) خالق و مبدع قانون اساسي اهانت كردند. آنها اصل ولايت فقيه را كه ستون اصلي خيمه قانون اساسي است نفي كردند و رسما در تظاهرات شرارت آميز عاشوراي 88 "مرگ بر اصل ولايت فقيه" گفتند. آيا آقاي خاتمي و دوستانش به محكمات قانون اساسي اعتقاد دارند؟ اگر آنها اعتقاد و التزام داشتند اين حوادث تاسف بار كه دل شيفتگان انقلاب را در ايران و سراسر جهان به درد آورد، اتفاق مي‌افتاد؟!
آيا آقاي خاتمي و دوستانش نهادهاي فيصله بخش در قانون اساسي براي منازعات سياسي از جمله مسئله انتخابات را قبول دارند؟ اگر قبول داشتند كه به دروغ تقلب وساختار جعلي نهادي به نام كميته صيانت از آرا پناه نمي‌بردند.
آقاي خاتمي و دوستانش در هر انتخاباتي فرمي را امضا مي‌كنند در آن فرم بر اعتقاد و التزام آنها به قانون اساسي و ولايت فقيه تاكيد شده است. آنها در عمل با دست زدن به شورش خياباني و نفي جمهوريت نظام عملا پاي در وادي كلاهبرداري و فريب افكار عمومي و بر عليه نظام گام برداشته‌اند. لذا طرح مسئله پايبندي به قانون اساسي به عنوان يكي از شروط، جز يك لطيفه سياسي و مسخره كردن مردم چيز ديگري نيست.
ج- آزادي زندانيان و ايجاد فضاي آزاد براي احزاب و گروه‌ها نيز سومين شرط‌ آقاي خاتمي است.
نظام تاكنون با صبوري بحران صوري پديد آمده پس از اعلام نتايج انتخابات را مديريت كرده و با ديده عفو و اغماض با مسئله برخورد كرده است. به حكم همه مراجع و فقها دعوت و حضور در شورش‌هاي خياباني عليه نظام و انقلاب در حكم محاربه محسوب مي‌شود. اما نظام با تسامح برخورد كرد و اصل را بر اين گذاشت كه اينها فريب خورده هستند و تمام سعي خود را براي پرهيز از افراط و تفريط اعمال نمود.


آقاي خاتمي به عنوان رئيس مجمع روحانيون مبارز روز 30 خرداد 88 روز قيام منافقين و سالروز اعلام جنگ مسلحانه منافقين را در سال 60، به عنوان روز راهپيمايي اعتراض آميز عليه اعلام نتايج انتخابات برگزيد.
دوستان آقاي خاتمي در 26 خرداد، 30 خرداد و ديگر تجمعات غيرقانوني به مغازه‌هاي مردم حمله كردند. به يك پايگاه بسيج در همان روز حمله كردند و ده‌ها نفر را در شورش بر جمهوريت نظام و اسلاميت نظام كشته و زخمي نمودند.
در اين حوادث تعداد زيادي بهائي، سلطنت طلب و منافق دستگير شدند‌. برخي از دستگير شدگان تبعه خارجي و يا از وابستگان به سفارتخانه‌هاي خارجي از جمله انگليس مي‌باشند. به چه دليل اين افراد به عنوان شرط حضور آقاي خاتمي و دوستانشان در انتخابات آينده بايد آزاد شوند؟
آقاي خاتمي بايد به عنوان مسبب و آمر اغتشاشات يك سال گذشته خود به عنوان مطالبه مردم در قيام تاريخي 9 دي و 22 بهمن 88 محاكمه شود. آن وقت چه طور جرات مي‌كند بيايد و خواستار آزادي زندانيان شود؟!
آقاي خاتمي مي‌گويد؛ "با اين كارها [يعني ادامه زنداني بودن محاربان با نظام] بخش مهمي از جامعه به دامن كساني مي‌افتد كه اصل نظام را قبول ندارند."
اولا: آيا اين تعداد اندك در زندان بخش مهمي از جامعه هستند؟
ثانيا: اگر اينها نظام را قبول داشتند مرتكب اين همه جرم نمي‌شدند كه به زندان بيفتند.


آقاي خاتمي مي‌گويد: "بگذاريد فضاي كشور فضاي مودت و همگرايي و نقد باشد."
سئوال اين است كه چه كساني فضاي مودت و همگرايي و نقد را به سوي شورش‌هاي خياباني هدايت كردند؟ چه كساني مرتكب اعمال ننگيني در شورش‌هاي خياباني شدند كه اوباما و نتانياهو به وجد آمده و گفتند: "[اينها بخوانيد اصلاح طلبان] به نمايندگي از ما در تهران مي‌جنگند."
آقاي خاتمي و دوستانش به نمايندگي از آمريكا و رژيم صهيونيستي و دولت مكار انگليس بيش از  يك سال است كه به نظام و مردم چنگ و دندان نشان مي‌دهند، حالا پس از يك سال آمده است مي‌گويد؛ به سمت "مودت" و "همگرايي" برويم!
كدام مودت و همگرايي؟ مودت و همگرايي با آمريكا و اسرائيل يا با مردم و نظام؟ اگر منظور شما مردم و نظام است چرا آتش بس اعلام نمي‌كنيد و همچنان بر طبل جنگ مي‌كوبيد؟
سخن آخر اينكه چه كسي از شما دعوت كرده است كه دوباره به صحنه سياسي كشور برگرديد. در راهپيمايي 9 دي و 22 بهمن پارسال از طرف مردم چنين دعوتي صورت نگرفته است. امسال نيز مردم جز لعن و نفرين بر آن جنايات و تبهكاري‌ها چيز ديگري نگفتند. مردم به علامت احترام به نظام و قانون تاكنون عليه باند تبهكار فتنه اقدامي نكرده‌اند.
انتظار مردم اين است كه نهادهاي قانوني در انتخابات آينده با كارنامه زشتي كه از شما و دوستانتان به جاي مانده است اجازه ندهند دوباره در انتخابات و مراجعه به آراي عمومي و رقابت‌هاي سياسي پاي مداخله قدرت‌هاي خارجي باز شود. مسئولان بايد به مّر قانون عمل  كنند و برگزاري انتخابات آزاد و سالم را آن چنان كه قانون اساسي گفته تضمين كنند نه آن چنان كه راسموسن دبير كل ناتو و جرج سوروس يهودي ديكته مي‌كنند.



 



:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

همسر يكي از متهمان فتنه 88 پس از يك ماه انتشار بيانيه و خبر به نام وي گفت: او ناگفته هاي زيادي دارد و هر زمان بتواند ارتباطي برقرار كند، آنها را بيان خواهد كرد!!

 

همسر يكي از متهمان فتنه 88 پس از يك ماه انتشار بيانيه و خبر به نام وي گفت: او ناگفته هاي زيادي دارد و هر زمان بتواند ارتباطي برقرار كند، آنها را بيان خواهد كرد.

همسر تاج زاده در گفت وگو با يكي از پايگاههاي اينترنتي ضدانقلاب مدعي شد: همسرم را گروگان گرفته اند. من متاسفم از اينكه يك ماه است نمي توانم سخنان تاج زاده را به خاطر ممنوعيت ملاقات كابيني منتشر كنم. من ترديد ندارم او هر زمان بتواند ارتباطي برقرار كند ناگفته هاي زيادي را بيان خواهد كرد.
همسر تاج زاده مدت هاست به خاطر تحريك شدن از سوي برخي فتنه گران، به جاي وي حرف مي زند! ظاهرا تحريك كنندگان سعي دارند با اتخاذ مواضع تند از سوي محتشمي پور و به نام تاج زاده، سخنان صريح و رسواكننده تاج زاده در گفت وگو با رمضان زاده و صفايي فراهاني مبني بر بي پايه خواندن تقلب را بپوشانند. تاج زاده در ويدئوي منتشره از اين گفت وگوي سه نفره تاكيد كرده است: «براي بنده كه تجربه انتخابات رو دارم مي دونم كه در انتخابات تقلب نشده، ممكنه كه يكي دو ميليون عقب جلو بشه ولي ما نتيجه انتخابات رو باختيم؛ حالا به جاي 25 ميليون و 14ميليون، شده باشه 24ميليون و 15ميليون مثلا».
تاج زاده مدتها در دولت خاتمي معاون سياسي وزارت كشور و رئيس ستاد انتخابات بود. اما «تجربه »اي كه او به آن اشاره مي كند فراتر از اين سمت رسمي است، چه آن كه اصلاح طلبان با هنرنمايي تاج زاده و تيم تقلب وي توانستند در انتخابات مجلس ششم(بهمن 78) توانستند آقاي هاشمي رفسنجاني را تا رتبه سي ام منتخبان پايين بكشند و بعد هم با فشار رسانه اي وادار كنند كه از رفتن به مجلس منصرف شود. اين در حالي است كه عناصري نظير گنجي و باقي و... به واسطه روزنامه هاي زنجيره اي وابسته به حزب مشاركت، سازمان مجاهدين و نهضت آزادي، در چند ماهه قبل از انتخابات، هاشمي را به متهم اصلي قتل هاي زنجيره اي تبديل كرده بودند.
با اين اوصاف آقاي تاج زاده و تيم تقلبي كه وي عضوي از آن بود، ناگفته هاي بسياري دارند كه يك گوشه كوچك آن، ويدئوي منتشره از گفت وگوي وي با صفايي فراهاني و رمضان زاده است.
يادآور مي شود حاج سيدمحمود محتشمي پور همسنگر شهيد عراقي و پدرهمسر تاج زاده شهريور ماه گذشته ضمن انتشار اطلاعيه اي با مضمون برائت از فتنه گران تاكيد كرد: «اينجانب برائت خود را از گفتار و اهداف كساني كه رفتارهاي آنها مغاير با نظرات محبوبم و مرجعم امام راحل مي يابم و دچار اشتباه شده اند و در جريان فتنه هاي اخير به جاي آنكه وفادار به خط امام خميني رحمه الله عليه و ولي و فقيه عادل حضرت آيت الله العظمي خامنه اي باشند، آب به آسياب دشمنان اسلام و ايران و انقلاب مي ريزند، اعلام مي دارم. همچنين حمايت آنها از فتنه هاي سبز مخملي آمريكايي و نيز مواضع آنها را با صداهاي بيگانه، مانند بي بي سي انگليسي و صداي فرداي آمريكايي و صداي صهيونيست ها توسط آنها محكوم مي نمايم. امام راحل رحمه الله عليه فرمودند تاريخ اسلام پر است از خيانت بزرگانش به اسلام، به همين سبب برائت خود را از آنها اعلام مي دارم و البته از خداوند مي خواهم آنها را از اين مسير فتنه و جريان ضدانقلاب نجات دهد و چنانچه خودشان خواستند و اعلام ندامت كردند، باز با آنها خواهيم بود.»



:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

چشم ‌های تنگ و تاریک شیطان دوباره خیره شده بود. امیدوارانه جمعیت را نگاه می کرد. می اندیشید که این بار فشار سنگین است و دروغ هایش پر نیرو‌تر از همیشه دل‌ها را فریفته. مصلحان متهم و مفسدان محق شده‌اند! مدت‌ها دروغ گفته بود که به اینجا برسد.

دیانت و خیانت

 

چشم ‌های تنگ و تاریک شیطان دوباره خیره شده بود. امیدوارانه جمعیت را نگاه می کرد. می اندیشید که این بار فشار سنگین است و دروغ هایش پر نیرو‌تر از همیشه دل‌ها را فریفته. مصلحان متهم و مفسدان محق شده‌اند! مدت‌ها دروغ گفته بود که به اینجا برسد. آن قدر دروغ گفته بودند که خودشان هم باورشان شده بود. شیطان منتظر بود تا خونی ریخته شود. منتظر بود تا مردم را بشوراند. صبر و نصیحت نظام را ترس او جلوه داده بود. با آن که می دانست رهبر حجت را تمام کرده است و این فقط مهلتی است تا حرارت دروغ‌‌های انتخاباتیشان در دل مردم سرد شود.

همه آن هایی که مشکلی در کارنام‌یشان بود جمع شده بودند. بعضی‌ها فساد اقتصادی داشتند، بعضی‌ها فساد اخلاقی داشتند، بعضی‌ها حب جاه و مقام چشم‌شان را کور کرده بود و بعضی نیز فریفته حرف‌های به ظاهر دینی روشنفکران «مثلا دینی» را خورده بودند و همه این‌ها دست به دست هم داده بودند تا توده ملتی را با سوء استفاده از بی خبری‌شان اغوا کنند.

اگر با نیمه خالی لیوان این فتنه را ببینیم بعضی‌ها را می‌بینیم که به خاطر عدم نفرت از دشمنان خدا در این فتنه غلطیدند و سخت به حضیض رفتند و این‌جا جایی بود که خداوند به خاطر برگشتن‌شان از حق مجازات‌شان نمود و به فرورفتن در باطل دچارشان کرد. همین دوستانی که دور و برمان می‌بینیم و هنوز باورمندانه به دروغ‌های جماعت سبز می‌اندیشند مصداق همین توصیه قرآن هستند که «آیا گمان کردید که (به حال خود) رها می‌شوید در حالی که هنوز کسانی که از شما جهاد کردند، و غیر از خدا و رسولش و مؤمنان را محرم اسرار خویش انتخاب ننمودند، (از دیگران) مشخص نشده‌اند؟! (باید آزمون شوید؛ و صفوف از هم جدا گردد؛) و خداوند به آنچه عمل می‌کنید، آگاه است!» (توبه – ۱۶) پس زیاد شدن بازدیدکنندگان بعضی سایت‌‌های ضد اسلام و انقلاب عجیب نیست. چرا که نتیجه قطعی فتنه این است که آن‌هایی که به اصطلاح خود را اصلاح‌طلب می‌دانند به ورطه عناد و مخالفت می‌افتند و همرازشان را از افراد ضد دین و از دشمنان قسم خورده انتخاب می‌کنند.

بعضی فکر می‌کنند خیلی عجیب است که BBC برای زیر سؤال رفتن‌شأن مرجعیت دل بسوزاند! یا خیلی عجیب است که یک مرجع تقلید در Facebook با مقلدینش دیدار کند! عجیب آن‌هایی هستند که یک عمر دم از بی‌طرفی و دوری از سیاست زده بودند و ناگهان میان خیابان زیارت‌شان کردیم که با انگشتان هفت کرده شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه می‌دادند! «هر زمان آنان را به سوی فتنه بازگردانند، با سر در آن فرو می‌روند!» (نساء ۹۱) و باز عجیب‌‌تر آن‌هایی بودند که یک عمر از «دوری از خشونت» و «شوخی بودن تقدس خشم» سخن می‌گفتند ولی در بیانیه‌هایشان خشم مقدس سپاه عمروعاص را ستوده بودند! و باز عجیب‌تر آن‌هایی بودند که برای ۱۳ آبان بیانیه دادند و خود را یار امام می‌دانستند ولی یادشان رفته بود سخنی از دوست جدیدشان امریکا هم بر زبان برانند و عجیب آن بود که هیلاری کلینتون هم نماد سیادت به خودش چسبانده بود! و شده بود طرفدار خط امام و اسلام رحمانی موسوی!

دشمن بدبخت ما دل به حیله شیطان داده بود و امیدوار شده بود. هر چه باشد پس از سال‌ها ولو برای مدت کوتاهی توانسته بود دل بعضی‌ها را بدزدد. می‌خواست تمام این ۳۰ سال زجر و سختی‌اش را یکجا تلافی کند. اما خبر نداشت که چه خیانتی به خود می‌کند. فکر نمی‌کرد آخر کار این قدر برایش گران تمام بشود. نمی‌دانست شهدای زنده میان ملت ما فراوانند. شیطان تصورش را هم نمی‌کرد مردمان مؤمن ایران تا این حد تیزبین باشند و زود دست او را بخوانند.

از آن طرف هم بی‌تعارف بگویم؛ خیلی از ما قدر اسلام و جمهوری اسلامی را نمی‌دانستیم، خیلی از ما قدر رهبرمان را نمی‌دانستیم، و تا بحال چهره واقعی شیطان را ندیده بودیم. ما تازه روزی که شیطان با تمام وجود می‌خواست فرزندان این ملت را به جان هم بیندازد و تا ابد ریشه مسلمانی را خشک کند آن دندان‌‌های به هم فشرده از خشم‌اش را دیدیم۱ و این بزرگترین درس برای ما بود. مگر میراث امام و شهدا را می‌شود بذل و بخشش کرد؟ مگر خون دل علمای اسلام را می‌توان به حراج گذاشت تا یانکی‌‌های یاغی به کمک باغی‌‌های داخلی‌شان انقلاب‌مان را بدزدند؟ و مگر شیطان مالک اش‌تر را ندیده بود و نفهمیده بود که رهبر ما مالک اشتری است که از پس ۱۴ قرن دوباره ظهور کرده است؟ بله شیطان از آفرینش انسان تا امروز کور بوده است و برای همین است که فرمود «انَّ کید الشّیطان کانَ ضعیفاً». گذشت آن زمانی که علی(ع) مظلوم و تنها بود و بر منبر دست به دست می‌کوبید و «اَین مالک» سر می‌داد. گذشت آن زمانی که مولای ما باید بغض‌اش را با چاه در میان می‌گذاشت چون همراز دلسوزی در میان امتش نداشت. امروز همه ما همراز مولای‌مان هستیم و با یک غضبش کمر دنیایی را می‌شکنیم. گذشت آن وقتی که قرآن روی نیزه عقل‌ها را کور می‌کرد. امروز اوباما هم اسمش را حسین گذاشته بلکه اگر اسیر شد دخیل یا خمینی‌اش را باور کنیم! امروز معاویه عمراً جان سالم به در نمی‌برد.

اگر شیطان فتنه نمی‌کرد ما کی می‌توانستیم قدر رهبرمان را بدانیم؟ چه طور می‌فهمیدیم دلسوزترین و شجاع‌ترین زمان ما کیست؟ پس کی ما باید قدر خون شهدا و دل امام را می‌دانستیم؟ و خداوندا این شما بودید که با مبعوث کردن شیطان دوباره انقلاب را زنده کردید و خون در رگ‌‌های او دمیدید.

بی‌شک اگر در فتنه شکست می‌خوردیم کم‌ترین جزای‌مان حجاج بن یوسف علیه ما علیه بود. مگر فکر کرده‌اید فقط مالک اش‌تر بلد است پس از ۱۴ قرن دوباره بیاید؟ نخیر! حرمله هم پشت جهنم فتنه ایستاده تا در اولین فرصت گلوی علی اصغر را بدرد. عمر سعد همین حالا هم به دستان عباس نظر دارد و منتظر بریدن سر حسین(ع) است. اگر مواظب نباشیم روضه عاشورا ابدی می‌شود. این سنت خداست، اگر در فتنه پیروز شویم مثل شهدای کربلا اجرمان بزرگ و اگر شکست بخوریم مثل مردم کوفه جزای‌مان سنگین. این‌جا آخرالزمان است. خیلی وقت است حدیث امیرالمؤمنین(ع) در گوشم می‌پیچد که در فتنه آخرالزمان اگر به کوه هم پناه برید فتنه شما را در بر می‌گیرد. بالاخره باید آزمایش بدهیم تا پخته شویم و عزیز زهراء(س) به ما اعتماد کند. سال گذشته فقط یک مرحله از تربیت‌مان بود. امان از فتنه‌ای که قلب مؤمن را آب می‌کند. مهدی فاطمه (علیهما السلام) هم در اوج آن فتنه ظهور می‌کند. آن هنگام ظهور می‌کند تا قدرش را بدانیم.

۹ دی فقط روز پیروزی بر فتنه نبود، بلکه روز رشد ملت ایران و روز جشن بزرگ جهیدن به سوی ظهور بود. روز سربلند شدن در حرارتی بود که از مؤمنان پاره‌‌های آهن ساخته بود. و هنوز تا رسیدن به دولت یار فرسنگ‌ها فاصله داریم …

«بگو اگر پدران و فرزندان و برادران و همسران و طایفه شما، و اموالی که به دست آورده‌اید، و تجارتی که از کساد شدنش می‌ترسید، و خانه هائی که به آن علاقه دارید، در نظرتان از خداوند و پیامبرش و جهاد در راهش محبوب‌تر است، در انتظار باشید که خداوند عذابش را بر شما نازل کند؛ و خداوند جمعیت نافرمانبردار را هدایت نمی‌کند!» (توبه ۲۴)



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

مشاور حقوقي رييس جمهور در پاسخ به سوالي درباره علت سكوت هاشمي رفسنجاني، علت سكوت وي را حمايت از فتنه دانست و تصريح كرد: آقاي هاشمي سكوت نكرده، بلكه اين جريان را مديريت مي‌كند. فتنه تكيه‌گاه دارد و اين تكيه بسيار مهم است. اين تكيه‌گاه دارد اين جريان را مديريت مي‌كند و قرار است اين تكيه‌گاه آسيبي نبيند. غلامحسين الهام عصر روز دوشنبه در حاشيه گراميداشت ياد شهيد علم‌الهدي كه از سوي جامعه اسلامي دانشجويان پرديس دانشكده فني دانشگاه تهران در تالار دانشكده معدن اين دانشگاه برگزار شد، با بيان اين مطلب، افزود: موسوي و خاتمي ديگر ظرفيت فعاليت سياسي آنچناني ندارند و در اين جريان دنبال چهره‌هاي جديدي هستند و ظرفيت جريان‌سازي خاتمي و موسوي آنقدر قوي نيست.

وي تصريح كرد: اين جريانات در اين فضا مرده‌اند، البته اگر اتفاقي نيفتد، آن كسي كه به آن مي‌دمد ايشان (هاشمي رفسنجاني) است. آقاي هاشمي در برابر اين اتفاقات موضع نگرفتند، اعلام برائت نكردند و در واقع ايشان تكيه‌گاه هستند و حمايت مي‌كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور با اشاره به نقش تكيه‌گاه در اينگونه حوادث ادامه داد: در اوايل انقلاب منافقين دنبال تعدي به رهبريت امام خميني (ره) بودند، آنها در موقعي درصدد آمدند كه از شخصيت ممتازي چون آيت‌الله طالقاني استفاده كنند و پسر آيت‌الله طالقاني به علت اين‌كه ماركسيست بودند دستگير شد و منافقين سعي كردند فضايي ايجاد و از شخصيت آيت‌الله طالقاني سوء استفاده كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه آيت‌الله طالقاني شخصيتي بسيار ارزشمند و مفسر قرآن بود، ادامه داد: منافقين از موضوع دستگيري پسر آيت‌الله طالقاني سعي كردند يك فتنه ايجاد كنند. امام(ره) در آن موقع گفتند كه اگر احمد من را نيز دستگير كنند، بايد طبق قانون عمل شود. آيت‌الله طالقاني در آن موقع متوجه فتنه منافقين شدند و اجازه ندادند كه منافقين به اهداف خودشان برسند و آمدند در فيضيه با موضع‌گيري در تبعيت از امام(ره) كردند، در واقع بيعت خود را با امام(ره) تجديد و جريانات انحرافي را برملاء كردند.

وي افزود: منافقين وقتي كه نتوانستند از سوي آيت‌الله طالقاني به اهداف خود برسند به سمت بني‌صدر رفتند و منافقين و بني‌صدر با آنكه با هم مشكل داشتند، آنقدر به هم نزديك شدند كه دختر بني‌صدر عروس اين سازمان شد و ازدواج تشكيلاتي صورت گرفت و در واقع منافقين سعي كردند از پتانسيل و فرصت رييس‌جمهوري بني‌صدر استفاده كنند و به اهداف خود برسند و آنها با آنكه با هم اختلاف داشتند، ولي براي رسيدن به اين هدف با هم همراهي كردند.

الهام در ادامه سخنان خود به اتفاقات كوي دانشگاه در سال 78 اشاره كرد و گفت: تكيه‌گاه اين جريان در سال 78 دولت خاتمي و وزرا و دست‌اندركاران وزارت كشور آن زمان بودند و در واقع اگر اين تكيه‌گاه نبود اينقدر هزينه براي دانشجو و نظام ايجاد نمي‌شد، در واقع در اين اتفاق دانشجويان قرباني شدند و فتنه در درون دولت بود، آنها تكيه‌گاه بودند.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: در جريان مهدي هاشمي و آقاي منتظري نيز ديديد كه چقدر امام(ره) براي تمايز اين دو تلاش كرد، يك جريان تروريستي و خطرناك در سايه مرجعيت و قائم مقامي رهبري سر بلند كرده بود و با اين اتكا در كشور آشوب ايجاد كردند، در واقع با اين اين مثال‌ها مي‌خواهم نقش تكيه‌گاه را مورد اشاره قرار دهم و در واقع اين تكيه‌گاه بايد به نحوي باشد كه آسيبي نبيند.

وي افزود: اگر در قضيه فتنه آقاي هاشمي نبود و در آن موقع از اتفاقاتي كه رخ مي‌داد، اعلام برائت مي‌كرد و شفاف موضع مي‌گرفت، ما براي خواص اينقدر آسيب نداشتيم. آيا روز قدس، 13 آبان و عاشورا كافي نبود كه آقاي هاشمي با هويت اين جريان آشنا شود؟ چقدر مقام معظم رهبري در اين ارتباط با سعه صدر برخورد كردند. چرا آقاي هاشمي سكوت كردند و جواب ندادند؟

وي با بيان اين‌كه ما در واقع شاهد سكوت نيستيم، گفت: وقتي كه جريان و قدرت سياسي بر مبناي ايدئولوژي و اعتقادي غلبه كند، ديانت عين سياست مي‌شود، نه سياست عين ديانت و نقطه اصلي كار در اينجا شكل مي‌گيرد.

الهام گفت: در واقع ايشان (هاشمي رفسنجاني) در اينجا به عنوان نقطه اتكا مطرح هستند كه به خاطر اعتبار سابقه داراي مصونيت هستند و در واقع آدمهاي جديدي در اين جريان رويش مي‌كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور گفت: مهره‌هاي سياسي كه در اين جريان نقش بازي كرده‌اند، مرده‌اند و بعيد است كه احيا شوند.

وي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد اين‌كه چقدر دولت دهم به مولفه‌هاي يك دولت اسلامي نزديك شده است، گفت: براي پاسخگويي به اين سوالات اينجا نيامدم.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با تقدير از شهداي دانشجو بخصوص شهداي هويزه و از جمله شهيد علم‌الهدي، در پاسخ به سوالي در مورد شاخصه‌هاي اصلي يك دانشجوي خط امامي گفت: اگر گفتمان امام و رهبري را مرور كنيم، شاخصه‌هاي اساسي حركت و فعاليت‌هاي جنبش دانشجويي با رويكرد اسلامي و انقلاب اسلامي را به دست مي‌آوريم.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: بعد از اين‌كه تعدادي از اعضاي انجمن‌هاي اسلامي دانشگاه‌ها كه پيرو امام(ره) بودند، لانه جاسوسي را تسخير كردند، آمدند و خود را به عنوان دانشجويان مسلمان پيرو خط امام معرفي كردند و تاكيد بر واژه مسلمان كردند؛ چرا كه در آن زمان جريانات ديگري نيز بودند كه خود را پيرو خط امام مي‌دانستند، اما دانشجويان تاكيد داشتند كه اين مرزبندي‌شان با ديگر جريانات مشخص باشد. آن زمان حزب توده نيز خود را خط امامي معرفي مي‌كرد و جلساتي داشتند در جهت تبيين خط امام و دانشجويان بر اين اساس تاكيد داشتند اين مرزبندي مشخص شود و اين‌كه هويت ايدئولوژيكشان اسلامي است.

به گزارش ايسنا، وي با اشاره به اهميت تبيين مرزهاي اعتقادي گفت: در آن زمان دانشجويان اين خواسته را داشتند كه از سوي امام(ره) يك نفر براي رابطه با آنها مشخص شود و امام(ره)، مقام معظم رهبري را به عنوان نماينده خود با انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان معرفي كرد و آنها هر دوشنبه در دانشگاه تهران جلسه داشتند و اين جلسات تا زمان رياست جمهوري مقام معظم رهبري ادامه داشت كه همراه با پرسش و پاسخ بود. در آن جلسات مسائل به صورت شفاف مطرح مي‌شد و بحث و گفتگو مي‌شد.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود گفت: انجمن‌هاي اسلامي، جامعه اسلامي دانشجويان، بسيج و تمام تشكل‌هايي كه هويت اعتقادي و ايدولوژيك دارند، بايد قرائت خود را از اسلام مشخص كنند و اين بسيار مهم است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه امام بر تفكيك اسلام ناب محمدي و اسلام آمريكايي تاكيد جدي داشتند، گفت: بسيج دانشجويي نيز در همين راستا تشكيل شد كه مرزهاي ايدئولوژيك اسلام ناب را تبيين كند.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به اهميت عدالت‌خواهي و تاكيد امام و رهبري بر مقوله عدالت‌خواهي اشاره كرد و گفت: يك دانشجوي آرمان‌خواه و عدالت‌خواه خودزني نمي‌كند و مرز عدالت‌خواهي و آرمان‌گرايي با تندروي و افراط نيز مشخص است.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: جنبش دانشجويي رابطه‌اش را با نظام را بايد در يك چارچوب معقول تعريف كند و جنبش دانشجويي اين نيست كه هميشه بر حكومت باشد. اگر حكومت فرضا عدالت‌خواه باشد، همراهي با يك حكومت عدالت‌خواه ضعف نيست.

وي با اشاره به آرمان‌گرايي و عدالت‌خواهي دانشجويان گفت: در اوايل انقلاب دانشجويان بر اساس همان نگاه آرمان‌خواهي و عدالت‌خواهي كه داشتند جهاد سازندگي را ايجاد كردند و در جهت رفع محروميت تلاش كردند.

الهام با بيان اين‌كه برخي از جريان‌ها در مواقعي دنبال اين بودند كه تشكل‌هاي دانشجويي را بازوي اجرايي خود كنند‌،گفت: اين غلط و اشتباه بود و جريان دانشجويي در اين موقع آسيب ديد كه به دم احزاب وصل شد و در واقع در اين موقع بود كه زمين خورد و بزرگترين ضربه به جنبش دانشجويي زده شد.

مشاور حقوقي رييس جمهور گفت: در جريان اتفاقات اخير بدنه فتنه مجازات شد، ولي راس فتنه مصون مانده و برخي از دانشجويان نيز قرباني شدند، نه اينكه بي‌گناه هستند، ولي آسيب ديدند و از اين وابستگي آسيب ديدند. دانشجويان بايد مستقل حركت كنند.

الهام در ادامه سخنان خود با بيان اين‌كه جريان دانشجويي بايد خصوصيت عدالت‌خواهي و آرمان‌خواهي خود را كه بالقوه است بالفعل و ظرفيت مناسب براي تحقق اين امر را فراهم كنند، گفت: صحبت‌هاي مقام معظم رهبري و امام(ره) در پيش روي ماست و اين دو بزرگوار در مورد جريانات دانشجويي صحبت‌هاي مهمي را مطرح كرده‌اند كه جريانات دانشجويي بايد از آن استفاده كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور در پاسخ به سوالي در ارتباط با ويژگي‌هاي اسلام ناب محمدي، اظهارداشت: اسلام ناب محمدي را بايد از منشا آن كه كتاب و عترت است، گرفت.

وي در ادامه به فرمايشات امام(ره) و مقام معظم رهبري در مورد اسلام ناب و ويژگي‌هاي آن اشاره كرد و گفت: نهاد نمايندگي در دانشگاه‌ها جهت تعميق انديشه‌هاي فكري اسلام ناب ايجاد شد و يكي از ماموريت‌هاي بسيج نيز همين است. البته من اعتقاد دارم دانشجويان ما بايد با جريان غرب شناسي آشنا شوند، ولي تسليم مباني غرب نشوند و اين آشنايي‌شان جهت شناخت بيشتر صورت بگيرد.

مشاور حقوقي رييس جمهور در ادامه به برخي از خاطرات خود از جمله خاطره ديدارهاي دانشجويان با مقام معظم رهبري اشاره كرد.

پيش از صحبت‌هاي الهام، ميزگرد تشكل‌هاي دانشجويي با حضور نماينده بسيج دانشجويي دانشكده فني و جامعه اسلامي دانشجويان دانشكده فني با موضوع دانشجويان خط امامي برگزار شد و نماينده اين دو تشكل به ايراد نظرات خود پرداختند.

رضايي نماينده جامعه اسلامي دانشجويان اعلام كرد كه براي حضور در اين ميزگرد دانشجويي از انجمن اسلامي دانشجويان نيز دعوت شده بود كه نماينده آنها به ايراد سخنراني بپردازد، ولي آنها گفتند به علت اين‌كه دكتر الهام در اين جلسه حضور پيدا كرده، ما حضور پيدا نمي‌كنيم.

در اين مراسم كليپي 10 دقيقه‌اي از شهداي هويزه و سفر مقام معظم رهبري به هويزه پخش شد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامحسين الهام، عصر روز دوشنبه در حاشيه مراسم گراميداشت ياد شهيد علم‌الهدي كه از سوي جامعه اسلامي دانشجويان پرديس دانشكده فني دانشگاه تهران در تالار دانشكده معدن اين دانشگاه برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران با انتقاد از حكم صادره عليه مدير مسئول روزنامه ايران گفت: اين حكم اشتباه بزرگي است و با نقض قانون يك اشتباه سياسي نيز صورت گرفته است.

وي با بيان اين‌كه راي از نظر حقوقي داراي اشكالات جدي است و فهم قاضي از موضوع افتراء دچار مشكل است،افزود: وقتي كه به جرم متهم اصلي كه گفته مي‌شود مورد افتراء واقع شده، رسيدگي نشده است، بحث افتراء سنديت ندارد.

وي ادامه داد: مناسب بود، دادگاه مطبوعات موضوع اين مساله را به دادگاه ديگري ارسال مي‌كرد كه در ابتدا به اتهامات مهدي هاشمي رسيدگي مي‌شد و بر اساس آن مشخص مي‌شد كه افترايي به وي صورت گرفته يا نه، اين در حالي است كه دادستان كل كشور گفته آن فرد (مهدي هاشمي) تحت تعقيب قرار دارد، مقامات رسمي آن را ابراز و اعلام كرده‌اند كه تحت تعقيب قرار دارد و بايد در ابتدا به جرم آن فرد رسيدگي مي‌شد و بعد بررسي مي‌شد كه به اين فرد افتراء زده شده يا نه.

الهام با بيان اين‌كه حكم اعلام شده براي اشتهاردي به علت افتراء و نشر اكاذيب صادر شده است،اظهار داشت: در حالي كه در مورد اين پرونده اين دو يكي است و نبايد دو حكم مجزا داده شود و در صورت تعدد معنوي فقط بايد براي فرد اشد مجازات داده شود، نه اين‌كه دو جرم تلقي شود.

مشاور حقوقي رييس جمهور در ادامه گفت: در اين جا كار خلاف عرفي انجام شده است، از دهه 70 هيات منصفه فعال است و تاكنون وقتي هيات منصفه نظر برائت داده است، دادگاه تبعيت كرده است و اين جزء معدود پرونده‌هايي است كه دادگاه برخلاف نظر هيات منصفه فرد را متهم كرده است. از طرفي ممكن است از نظر شرعي و فقهي بگوييم كه قاضي مستقل است، ولي از نظر عرفي به اين شكل عمل نمي‌شده و در موارد خاصي كه اين اتفاق افتاده و دادگاه خلاف نظر هيات منصفه فرد را متهم كرده، شائبه ايجاد شده و ممكن است اين احساس ايجاد شود كه عدالت و امنيت قضايي وجود ندارد.

وي با بيان اين‌كه در نظام حقوقي بايد در اين ارتباط شفاف سازي مناسبي صورت بگيرد، گفت: اگر مثلا هيات منصفه نظر بر جرمي داد و دادگاه تبرئه مي‌كرد، قابل توجيه بود، ولي برعكس آن، نه.

الهام با بيان اين‌كه مردم در حوادث پس از انتخابات هزينه زيادي دادند،‌گفت: به هر حال رسانه‌ها و مردم از قوه قضائيه اين مطالبه را داشته و دارند كه با عوامل فتنه برخورد شود و اين مطالبه را مطرح كرده‌اند.

الهام همچنين در مورد خداحافظي رييس جمهور با چهارده نفر از مشاورانش گفت: در سيستم ما بحث مشاوران جنبه سمبليك دارد و وقتي كه يك مقام ارشد از پستش عوض مي‌شود، تا در جايگاه ديگري قرار بگيرد يك پست مشاوره براي آن مي‌زنند و در واقع يك عنوان سوري است.

مشاور حقوقي رييس جمهور با بيان اين‌كه اين بايد از لحاظ سيستمي اصلاح شود، تا مشاور به واقع مشاور باشد،‌گفت: ما غالبا مي‌بينيم كه فقط افراد سمت و اسم مشاور را دارند و اين بايد از لحاظ سيستمي اصلاح شود تا مشاور به واقع مشاور باشد.

وي همچنين با خودداري از اظهارنظر در مورد تغييرات صورت گرفته در دولت در مورد بحث مشاوره خود گفت: من تاكنون چندين بار در حوزه فعاليت خود مشاوره داده‌ام.



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

شنیده ها حاکی است که رفت وآمدهای بیگانگان ، تحت پوشش های مختلف و برای پیام رسانی ورایزنی با اصحاب فتنه وارد مرحله جدیدی شده است.

کلمه: برهمین اساس  اخیرا پیک ویژه ای از خارج کشور با خاتمی دیدار داشته است ، واین دومین بار در طول یکماه گذشته می باشد که اینگونه دیدارها برگزار می گردد.

منابع مطلع اعلام می دارند که این دیدارها در شرایط کاملا پنهان و درمحیط های امن برگزار گردیده و از مفاد مذاکرات و پیام های مبادله شده خبری مطرح نشده است.

با این وجود کارشناسان سیاسی این ملاقاتهارا با مواضع اخیر خاتمی و ژست های قلدر مآبانه و باجگیرانه وی بی ارتباط نمی دانند.

ملاحظه: باید منتظر بود و نتیجه حاصله از این بده بستانها ی مخفیانه را در اقدامات وموضعگیری های مشرک استکبار و اصحاب فتنه مشاهده نمود.

در همین رابطه اخباری از ملاقات یکی از این فرستاده های بیگانگان با ابوفتنه دریافت شده است ، که امیدواری هارا برای کشف مفاد پیام ها بالا برده است.



:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()